Home
Producten
Prijzen
Contact
Extra's

 Producten - digitaliseren van dia's

dia

Dozen vol dia's... wie heeft ze niet?! Heel veel mensen hebben ze nog thuis in de kast. Vroeger ooit een keer ingeraamd (of niet) om vervolgens een keer op een gezellige familieavond te bekijken. Maar de lamp van de projector is stuk en de dia's staan maar in de kast.
Haal ze nu uit de doos! Het digitale tijdperk van CD en DVD is aangebroken. Opnieuw samen genieten van de bruiloft van pa en ma of die prachtige vakantie in Florence? Het is nu de tijd om uw waardevolle herinneringen te beschermen. De beelden van uw overgrootmoeder zijn straks helemaal vergaan. En wat is leuker om dan nog een keer met elkaar te genieten van al die fijne jeugdherinneringen.
Natuurlijk ook een heel leuk cadeau idee!

Klik hier voor een aantal voorbeelden.

Beeld van toen biedt u de mogelijkheid al uw dia's om te laten zetten naar digitale beelden van hoogwaardige kwaliteit. Deze krijgt u bovendien nog eens aangeleverd op een CD / DVD die u op een veilige plaats kunt bewaren, zodat uw waardevolle materiaal behouden blijft.

Wij kunnen dia's op verschillende formaten scannen. Zowel op 800 ppi (2,5 MB), 1400 ppi (7 MB)
en 2900 ppi (30 MB). Hoe meer ppi, hoe scherper de foto wordt gedigitaliseerd, hoe meer detailweergave.
Wij leveren de afbeeldingen naar keuze in het JPG-formaat (standaard) of TIFF-formaat.
U dient er wel rekening mee te houden dat de TIFF-bestanden niet gecomprimeerd worden en derhalve in omvang toenemen, waardoor wellicht meer CD's of DVD's noodzakelijk zijn. Wel kunnen deze TIFF-bestanden later altijd nog naar JPG-formaat worden geconverteerd, andersom niet.

Wanneer de dia's in glas zitten, moeten deze worden overgezet in glasloze raampjes.
Vanzelfsprekend kunnen wij dit voor u doen.

Alle beelden worden door ons stuk voor stuk gecontroleerd. We letten zoveel mogelijk op spiegeling
(wanneer dit voor ons zichtbaar is), kleur en vuil. Uw dia's kunnen ook een herstellende stof- en
kleurcorrectie krijgen. Klik hier om software-matige kleurcorrecties te bekijken.

Alle dia's worden door ons verwerkt, ook de staande dia's. Wij maken u erop attent dat alle beelden door ons kosteloos worden gedraaid, maar helaas niet beeldvullend op TV of beeldscherm kunnen worden weergegeven.

Natuurlijk bieden wij u ook de service om eventuele handcorrecties toe te passen.
Bijzondere kleurcorrecties, retoucheringen, uitsnijdingen, rechtzetten van beelden, e.d. kunnen door ons worden toegepast. U kunt hier enkele voorbeelden van handmatige retouche bekijken.

Dit alles is duidelijk aangegeven op onze prijslijst.

Voor deze diensten hanteren wij uiteraard een perfecte service en uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen! Mocht u onverhoopt toch nog een vraag hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Tot slot willen wij u er op attenderen dat alles in eigen beheer wordt gedaan met grote aandacht voor uw materiaal en privacy.

 
  Links  -  Sitemap  -  Disclaimer  -  Copyright (c) 2006 - 2021 Beeld van Toen